W201Club.nl

Alles over de Mercedes W201

Het is nu 03 jul 2020, 00:43

Ervaringen garages

Praten/kletsen over andere dingen in het leven

Moderator: Bram Jansen

Ervaringen garages

Berichtdoor rudmer » 11 jun 2009, 21:09

Hallo,

Ik ben wel nieuwsgierig naar wat voor garage jullie gaan,
en wat voor ervaringen jullie hier mee hebben.

Als ik iets laat doen aan mijn auto gebeurt dat altijd bij: van der Hoek en Alting.
Dit is een garage die zit een dorp verder op en repareert alleen maar Mercedes.
Ik ben zelf 22 jaar en ken deze man als mijn hele leven (vroegere buurman).
Het is een 1 mans bedrijf, eerder was het twee, maar die is met pensioen en gelukkig geen Mercedes dealer, hier door kan hij wat goedkoper met het uurloon. Als ik daar kom ook zeg ik dat moet er gebeuren, dan hoef ik verder geen tekst en uitleg te geven en ik weet dat het goed komt. Hij zit al mee dan 25 jaar in Mercedes, dus de meeste kwaaltjes van de 190 kent hij wel.

Dit is mijn verhaal over de garage.

http://www.vanderhoek-alting.nl/

mvg Rudmer
rudmer
 


Re:welke garage

Berichtdoor Bassje » 11 jun 2009, 22:08

Normaal onderhoud zoals olie verversen enzo doe ik altijd zelf. Voor reparaties die ik niet zelf kan doen ga ik altijd naar Vuik auto's in Krimpen a/d Ijssel, 20 minuutjes rijden voor mij.
Dit is een Mercedes specialist die met originele onderdelen werkt. Het zijn zeer kundige mensen die liefde voor het vak hebben.
Ik ben er altijd zeer tevreden over, vandaar dat ik geen andere garage meer hoef. De APK laat ik daar ook altijd verzorgen.
Website: http://www.vuikautos.nl/
Avatar gebruiker
Bassje
Erelid
Erelid
 
Berichten: 10564
Geregistreerd: 13 aug 2008, 22:59
Roepnaam: Bas
Type wagen: 190E 2.0
Bouwjaar: 1990
Automaat: Ja
LPG: Nee


Re:welke garage

Berichtdoor PieterW » 12 jun 2009, 06:14

rudmer schrijft:
hallo,

ik ben wel nieuwschierig naar wat voor garage jullie gaan,
en wat voor ervaringen jullie hier mee hebben.

als ik iets laat doen aan mijn auto gebeurt dat altijd bij: van der hoek en alting.
dit is een garage die zit een dorp verder op en repareert alleen maar Mercedes.

mvg rudmer


het is wel raadzaam om een gewapend escorte mee te nemen als je naar Opende gaat.

mvg, Pieter
PieterW
 


Re:welke garage

Berichtdoor Jos » 12 jun 2009, 12:24

Overal zit wel een fatsoenlijke garage.

Ik heb niet echt een vast adres. Soms gaat ie naar 'de Turk', soms naar een andere garage in Breda. Als er maar gedaan wordt wat ik vraag.
Jos
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Berichten: 0
Geregistreerd: 17 feb 2009, 16:22
Woonplaats: Noord-Brabant
Type wagen: 190E 2.0
Bouwjaar: 1991
Automaat: Nee
LPG: Nee


Re:welke garage

Berichtdoor NL16v » 12 jun 2009, 12:54

Kleine dingen doe ik zelf.

Maar voor groot onderhoud,breng ik mn Benz naar Duitsland.
Mijn garage zit in Oberhausen en dats een klein haf uurtje rijden van mij.
En waarom ik hem laat onderhouden in Duitsland?
Omdat daar de onderdelen velen malen goedkoper zijn geen btw!!(orgineel Mercedes)
Uurloon ligt daar ook lager,en deze mensen zitten zelf ook in de Motorsport,en de eigenaar is groot Mercedes-verzamelaar.
En al het werk word met liefde gedaan,waar word nog tegenwoordig je auto helemaal gepoetst en uitgezogen.
Avatar gebruiker
NL16v
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Berichten: 33
Geregistreerd: 26 mei 2009, 13:17
Woonplaats: Zutphen
Type wagen: 190E 2.3-16
Bouwjaar: 1985
Automaat: Nee
LPG: Nee
Andere wagens / opmerkingen: W202 250 Turbodiesel Combi


Re:welke garage

Berichtdoor rudmer » 12 jun 2009, 16:52

hallo pieter

als je in een Benz rijdt hoeft dat niet :P dan zijn ze wel rustig

gr rudmer
rudmer
 


Re:welke garage

Berichtdoor PieterW » 12 jun 2009, 19:27

rudmer schrijft:
hallo pieter

als je in een Benz rijdt hoeft dat niet :P dan zijn ze wel rustig

gr rudmer


Ha Rudmer...

Ik heb er mijn eerste 6 levensjaren doorgebracht, toen had plietsie Berga de wind er wel onder.
de laatste keer dat ik er was, bij de reunie van de Westerschool, begreep ik dat er plannen waren om een standbeeld voor IJe Wijkstra op te richten...:D

mvg, Pieter
PieterW
 


Keer terug naar Andere dingen W201 en andere C-Klasse

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron