Pagina 1 van 1

Spacers 5mm + centreerring

BerichtGeplaatst: 29 jan 2018, 22:26
door Engelen1994
Voor mijn 190 was ik op zoek naar spacers van 5mm met centreerring. Bijna nergens te vinden, behalve bij SCC Fahrzeug Technik.

Link: https://spurverbreiterung.de/product_in ... 0E%20(alle)&typ=201

Toen ik ze wilde bestellen zag ik er een opmerking bij vermeld staan, namelijk: ''Nicht bei allen Fahrzeugen bzw. Felgen verwendbar, da auf Grund der geringen Scheibenst?rke die Scheibe nicht an der Nabe bzw. in der Felge anliegt! Unter Umst?nden ist eine ?nderung der Nabe oder eine andere Ausf?hrung der Spurverbreiterung (Fase oben) erforderlich! Zentrierung der Felge beachten!''.

Dit zou in het Nederlands zijn: ''Niet geschikt voor alle voertuigen of velgen, omdat de schijf vanwege de lage schijfdikte de naaf of de velg niet raakt! Onder bepaalde omstandigheden is een wijziging van de naaf of een andere uitvoering van de wielverbreding noodzakelijk! Let op het centreren van de velg!

Weet iemand wat dit precies betekent, en zou het uit kunnen leggen? Als iemand reeds ervaring heeft met deze spacers hoor ik het ook graag :)

Alvast bedankt!

Re: Spacers 5mm + centreerring

BerichtGeplaatst: 29 jan 2018, 23:22
door Bromgabber
Waarschijnlijk bedoelen de de naafdiameter die groter kan zijn dan die van de velg waardoor je dus de velg niet tegen de naaf aan komt.

Re: Spacers 5mm + centreerring

BerichtGeplaatst: 30 jan 2018, 00:38
door Engelen1994
Dat zou inderdaad goed kunnen, bedankt!