W201Club.nl

Alles over de Mercedes W201

Het is nu 30 mei 2020, 00:40

is dit wat?

Plaats een reactie


Deze vraag is bedoeld om automatische registraties te voorkomen.
Smilies
:) :D ;) :( :o :shock: :???: 8-) :lol: :x :-P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: B) :laugh: :cheer: :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :side: :S :whistle: :pinch: :clap: :dance: :doh: :drool: :hand: :liar: :naughty: :pray: :shhh: :shifty: :snooty: :think: :violin: :kerst: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbupleft: :handgestures-thumbupright:
Toon meer smilies
BBCode staat AAN
[img] staat UIT
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN
Voorafgaande berichten
   

Uitklappen Voorafgaande berichten: is dit wat?

Re: is dit wat?

Bericht door MBSLC » 10 apr 2019, 19:13

En Gerben, is het nog wat geworden ? Ik las dat het een ex-diplomaat auto was, die de man meegenomen heeft, toen hij met pensioen ging. Weet niet meer waar ik het las, op de site staat het verhaal niet.

Re: is dit wat?

Bericht door WillemH » 05 apr 2019, 20:15

Ik heb nog wel een leuke 2.6 staan 1987 schuifkanteldak, airco, automaat

Re: is dit wat?

Bericht door Sirvan » 05 apr 2019, 20:00

Dag Gerben,

Hij ziet er netjes uit, zowel exterieur als interieur. Maar dat zegt natuurlijk ook niet alles (vooral alleen foto's). Onderhoud is wel echt het belangrijkste. Een 190 voor die prijs mag weinig aan mankeren.

Zelf vind ik de prijs wel erg hoog voor een 190 met bijna geen opties/extra's (ook al is het een 2.6). Ik heb er mooiere voor minder weg zien gaan; ik ben het dan ook eens met Vinnievw. Natuurlijk is dat ook persoonlijke smaak.

Succes met de zoektocht!

Re: is dit wat?

Bericht door Silverstar » 05 apr 2019, 19:07

Ik zou voor een 93 gaan!
Daarmee mag je in de milieuzone rijden.
Dat wordt dan een lange zoektocht, maar is het wel waard?

Vanaf 2017 krijg je geen parkeervergunning meer als je een nieuwe vergunning aanvraagt voor een dieselauto van voor 1 januari 2005 of een benzineauto van voor 1 juli 1992.

Re: is dit wat?

Bericht door gerben6 » 05 apr 2019, 06:44

Bedankt voor jullie reacties!
Ik word enthousiast, nu het thuisfront nog even bewerken :)
Inderdaad, bescheiden en een beetje kaal. Ik zou er Gullideckels, een armsteun voor en wat meer hout op het dashboard aan toevoegen. Centrale vergrendeling, een schuifdak en elektrische ramen voor zitten er op, meer dan zat.

Re: is dit wat?

Bericht door MBSLC » 05 apr 2019, 04:53

Ik zie dat de APK verlopen is , al 2 jaar. Staat hij al zo lang stil ? Dat verontrust me wel, maar zal de prijs goed doen.
Weinig eigenaren gehad, ik zou het overwegen ! Zorg wel voor een sluitende onderhoudshistorie, indien mogelijk.

Re: is dit wat?

Bericht door MBSLC » 05 apr 2019, 04:42

Er staat op dit forum een lijst van Prometheus, met aandachtspunten bij aankoop.
Uitprinten en afwerken !

Re: is dit wat?

Bericht door MBSLC » 05 apr 2019, 04:41

Mooie bescheiden auto, zo te zien. Enige optie zijn de elektrische ramen. In mijn beleving : meer dan zat. Wat er niet op zit, kan ook niet stuk. Beetje belegen of saai misschien, maar het zou mij niet storen. Alleen de ramentikker eruit en een hout-look model erin, of blauw spuiten.

Het lijkt een serieuze auto door zijn bescheidenheid en mooie km stand.

Prijs : staat al een tijd te koop, zeg je. Die snap ik. Cash betalen, niets inruilen, goede keuring bij garage of dealer, te verwachten reparaties in mindering brengen en misschien kan hij dan voor 65oo of 7000 mee. Ik zou het er zo voor geven.

Een afgetrapte met 10 ex-baasjes, voor 3000 minder, kost uiteindelijk, en al vrij snel, meer geld.

Als ik zoiets zocht, en hoeveel echt gave 2.6'ers zijn er nog (?), dan zou ik het zeker overwegen. Hooguit ben je de keuringskosten ( zwart ? ) van misschien 100 Euro kwijt. Maar wel veel wijzer !

Weet je iets over boekjes, verleden en onderhoud ?

Re: is dit wat?

Bericht door Vinnievw » 04 apr 2019, 20:48

Op de foto’s lijkt het een fraaie auto. Ik vind ‘m wel karig uitgerust en mede daardoor stevig aan de prijs. In die prijsklasse zou ik enkel een exemplaar met tenminste airconditioning en leren bekleding in overweging nemen.

is dit wat?

Bericht door Gerben6 » 04 apr 2019, 15:29

Dag W201-liefhebbers,

Ik ben liefhebber van compacte 6-cilinders. Stijlvolle auto's, niet te groot, bescheiden overkomend, maar wel met een fijne 6-pitter. Op dit moment rijd ik een Citroën Xantia V6. Heerlijke auto en je ziet niet dat het een V6 is.
Ik heb ook een zwak voor de 190. De auto waarin ik heb leren rijden en die me altijd is bijgebleven. Een voorbeeld van Mercedes uit de (volgens mij) beste tijd, eind jaren '80, begin '90. Die is er ook als onopvallende 6-cilinder, dus wie weet is dat wat voor mij. Nou vond ik er een bij dit bedrijf: https://www.autovandeweijer.nl/occasions/
Die spreekt me erg aan. Nette auto, goede kleur. Staat al wel een tijd te koop en is niet gratis (hoeft ook niet).
Wat denken jullie, is dit een goede auto en een realistische prijs? Zijn er zaken waarop gelet moet worden bij de aanschaf?

alvast dank voor het meedenken!
Groet,
Gerben

Omhoog

cron